OVER SKILLS & CONTROL

De brug tussen willen en kunnen

Skills & Control richt zich volledig op het ontwikkelen van functionele voetbaltechniek voor jeugdige spelers in de leeftijdscategorie 7 t/m 13 jaar.

“Skills” staat voor de vaardigheden en talenten die de spelers hebben. “Control” staat voor controle hebben over deze vaardigheden en deze zo optimaal mogelijk kunnen benutten. Door dit te combineren, leren spelers om zichzelf zo goed mogelijk te ontwikkelen op lichamelijk en mentaal gebied.

0
SPELERS IN OPLEIDING
0
DIPLOMA'S

Waarom Skills & Control?

Iedere voetballer heeft een unieke persoonlijkheid, kwaliteiten en speelstijl. Skills & Control leert voetballers om daarvan bewust te worden en hier doelgericht mee aan de slag te gaan. Zo komt niet alleen op het gebied van techniek, maar ook op het gebied van snelheid, kracht, coördinatie en explosiviteit het beste in een voetballer naar boven.

Spelers kunnen zich hierdoor onderscheiden in en buiten het veld. Dit geeft een speler vertrouwen, voldoening en extra waarde voor het team tijdens trainingen en wedstrijden. Skills & Control werpt zijn vruchten af richting de betrokken clubs. De samenwerking zorgt ervoor dat spelers technisch vaardiger worden dat absoluut zal bijdragen aan positieve resultaten.

SKILLS & CONTROL TRAINERS

 • Reguillo Vandepitte
  Reguillo Vandepitte HSV Hoek
 • Gert-Jan van Leiden
  Gert-Jan van Leiden Ado'20
 • Giovanni Siereveld
  Giovanni Siereveld HSV Hoek
 • Salim Ben Sellam
  Salim Ben Sellam VC Vlissingen; Groene Ster Vlissingen; Hoofdtrainer Zeeland Sport
 • Romeo Goelaman
  Romeo Goelaman Groene Ster Vlissingen
 • Hoessein Bouzambou
  Hoessein Bouzambou VC Vlissingen, (Ex) Nationaal Zaalvoetbalteam, Groene Ster Vlissingen
 • Karim Ben Sellam
  Karim Ben Sellam Groene Ster Vlissingen

Ervaring & Visie

Veel clubs hebben een tekort aan jeugdtrainers of trainers met de juiste ervaring en visie. Hierdoor worden niet alle vaardigheden van de jeugdspelers ontwikkeld en gestimuleerd. Deze basisvaardigheden, ook wel basistechniek genoemd, bepalen vaak op wat voor niveau een speler komt te spelen en wat zijn of haar handelingssnelheid in het veld is. Veel jeugdspelers trainen één of twee keer per week bij hun voetbalclub. Tijdens deze trainingen moet er van alles gebeuren en is er niet voor elk onderdeel evenveel tijd. Skills & Control biedt spelers de mogelijkheid aan om onder begeleiding van hoofdklasse en topklasse spelers, te werken aan hun techniek, snelheid, kracht en balbeheersing. 

ONZE PARTNERS

S&C trainer worden?