Train de Trainer

Heeft u als club veel vrijwillige trainers die extra handvatten kunnen gebruiken? Of bent u zelf een beginnende trainer die graag extra handvatten aangereikt wil krijgen?

Dan is Skills & Control Train de Trainer iets voor u! De cursus is ontwikkeld om beginnende trainers op weg te helpen in het trainersvak. Er zijn meerdere bijeenkomst die bestaan uit verschillende thema’s zoals manier van coachen, wat is jeugdvoetbal en wat zijn nieuwe ontwikkelingen binnen het jeugdvoetbal. De bijeenkomsten bestaan zowel uit een deel theorie als praktijk.

Na elke bijeenkomst krijgen de trainers meerdere oefenvormen toegestuurd waarmee ze direct aan de slag kunnen!

Skills & Control Train de Trainer wordt gegeven door trainers Giovanni Siereveld, Rogier Veenstra, Gert-Jan van Leiden en sport- en prestatiepsycholoog Thijs Rentier.

Bent u geïnteresseerd?

Het Train de Trainer programma wordt altijd afgestemd met de aanvrager. De duur van het programma is afhankelijk van de wensen van onze klanten. Wij informeren u daar graag en geheel vrijblijvend in een persoonlijk gesprek over. Voor deskundig advies kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier en vragen naar de mogelijkheden.