Win een GRATIS clinic verzorgd door Skills & Control!

Open Dag 13 januari

De winterstop zit er bijna op en uw vereniging is vast de nodige voorbereidingen aan het treffen om de tweede seizoenshelft goed af te trappen. Dit geldt ook voor Skills & Control. Wij zijn ongeveer 1,5 jaar bezig sinds de oprichtingsdatum en voor het geval u nog niet weet wat wij doen, hierbij in het kort wie wij zijn en wat wij doen.

Skills & Control is een jonge en snel groeiende onderneming, opgericht door Zeeuwse topsporters, die techniektrainingen aanbiedt voor kinderen tussen de 7 en 13 jaar oud. Via vier chronologische cyclussen (basic, advanced, specialist en elite) kunnen kinderen bij ons 1. een betere basistechniek ontwikkelen 2. zelfvertrouwen aan de bal verder ontwikkelen en 3. leren wat er voor nodig is om een completere en voor het team waardevollere voetballer te worden. Kortom: Skills & Control is een verlengstuk van voetbalverenigingen en heeft als ambitie het (jeugd)voetbal in Zeeland van een kwaliteitsimpuls te voorzien.

Op 27 januari start er een ‘Basic’ cyclus en om GRATIS kennis te maken met Skills & Control organiseren wij op woensdag 13 januari van 15:00-16:30 uur een techniektraining op het complex van FC Dauwendaele. Dan wordt duidelijk wie wij zijn, wat wij doen en hoe onze techniektrainingen zorgvuldig zijn opgebouwd, zodat er een duidelijk ontwikkelpatroon in zit. Deelnemers moeten tussen de 7 en de 13 jaar oud zijn, daarnaast bent u en zijn uw (jeugd)trainers van harte welkom om te komen kijken. Inschrijven kan via onze website (www.skillsandcontrol.nl).

Onze vraag aan u is of u ons op alle mogelijk manieren kunt promoten onder uw leden. Wat wij daar tegenover stellen is het volgende:

De vereniging die het best vertegenwoordigd is in de ‘Basic’ cyclus die start op 27 januari 2016, wint een GRATIS 1,5 uur durende techniektraining voor uw jeugdleden (max. 100 kinderen) op uw eigen complex!

Namens Skills & Control wens ik u een succesvol en sportieve 2e seizoenhelft toe!

Recente berichten

Plaats een reactie