Win een GRATIS techniektraining verzorgd door Skills & Control!‏

De zomerstop zit er bijna op en uw vereniging is vast de nodige voorbereidingen aan het treffen om het nieuwe seizoen goed af te trappen. Zo ook Skills & Control. Wij zijn ongeveer een jaar bezig sinds de oprichtingsdatum en voor het geval u niet weet wat wij doen, hierbij in het kort wie wij zijn en wat wij doen.

Skills & Control is een jonge en snel groeiende onderneming, opgericht door Zeeuwse topsporters, die techniektrainingen aanbiedt voor kinderen tussen de 7 en 13 jaar oud. Via vier chronologische cyclussen (basic, advanced, specialist en elite) kunnen kinderen bij ons 1. een betere basistechniek ontwikkelen 2. zelfvertrouwen aan de bal verder ontwikkelen en 3. leren wat er voor nodig is om een completere en voor het team waardevollere voetballer te worden. Kortom: Skills & Control is een verlengstuk van voetbalverenigingen en heeft als ambitie het (jeugd)voetbal in Zeeland van een kwaliteitsimpuls te voorzien.

Op 16 september start er een ‘Basic’ cyclus en om kennis te maken met Skills & Control organiseren wij op woensdag 2 september een gratis clinic. Dan wordt duidelijk wie wij zijn, wat wij doen en hoe onze techniektrainingen zorgvuldig zijn opgebouwd, zodat er een duidelijk ontwikkelpatroon in zit. Deelnemers moeten tussen de 7 en de 13 jaar oud zijn, daarnaast bent u van harte welkom om te komen kijken.

Onze vraag aan verenigingen is of zij ons promotiemateriaal (poster ophangen, flyer neerleggen/uitdelen/e-mailen) kunnen verspreiden onder de leden. Wat wij daar tegenover stellen is het volgende:

De vereniging die het best vertegenwoordigd is in de ‘Basic’ cyclus die start op 16 september a.s., wint een GRATIS 1,5 uur durende clinic voor uw jeugdleden, tot maximaal 100 deelnemers, op uw eigen complex!

Namens Skills & Control wensen wij u een succesvol en sportief seizoen toe!

 

Recente berichten

Plaats een reactie