Waarom bedrijfssport?

Wij geloven in het inspireren, verbinden en ontwikkelen van mensen om op alle fronten het beste uit jezelf te halen. Dat is waar Skills & Control voor staat! Wij begeleiden zowel kinderen als volwassenen, en reiken vanuit een sportieve en veilige omgeving praktische handvatten aan.

Topsport mentaliteit

Vanuit onze sportachtergrond, waarin prestaties direct in verband staan met hoe je als team samenwerkt, is er bijzonder veel raakvlak met het bedrijfsleven. Ook daar moet samen een teamprestatie geleverd worden. Wij brengen de topsport mentaliteit naar jouw werkvloer.

Bedrijfssport Skills & Control

Sportparticipatie

Skills & Control zet zich in om mensen te inspireren, verenigen, ontwikkelen en te activeren. Wij doen ontzettend ons best om de dalende trend van de sportparticipatie in Zeeland om te buigen door mensen op een leuke manier te laten kennismaken met sport. Zo proberen wij de sportparticipatie duurzaam te laten groeien. 

Meer dan sport

Het belang van sport gaat verder dan fysiek vitaler zijn/worden. Sport bevordert namelijk ook sociale verbondenheid en het stimuleert je hersenfunctionaliteit. Dit laatste kan leiden tot een beter geheugen en het bevordert je prestaties.

Win-Win!

- Lager ziekteverzuim
- Personeel mentaal en fysiek fitter
- Hogere arbeidsproductiviteit
- Meer synergie
- Leuke en leerzame teambuilding activiteit!

S&C Bedrijfssport Clinic

Wij nemen jouw team 1,5 uur mee in onze benadering van sport. Vrees niet, wij hebben het zo ingericht dat wij iedereen de juiste uitdaging kunnen bieden. De nadruk ligt binnen de workshop op teambuilding/ samenwerken/ communiceren/ mindset en bewegen. Locatie in overleg en max. aantal deelnemers per workshop is 20 personen.

S&C Mindset Workshop

In samenwerking met een sportpsycholoog prikkelen wij jouw team door hun kennis te laten maken met de groei- vs. de statische mindset. Dit levert interessante discussies op waarbij mensen over hun eigen gedrag na leren denken.

Geef een antwoord

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen