Clinics

Wilt u kennis maken met een clinic die gegarandeerd staat voor plezier, uitdaging en veelzijdigheid? Dan kunt u in overleg met Skills & Control een clinic op maat opstellen. Skills & Control heeft standaardclinics voor u beschikbaar, waarin de focus ligt op een samensmelting van techniek, coördinatie, snelheid en freestyle oefeningen. Naast de standaardclinics zijn er ook flexibele aanvragen mogelijk.

Smartgoals

Voor een Smartgoals clinic klik dan hier om naar de Smartgoals pagina te gaan.

Workshops

De clinics kunnen worden aangeboden in combinatie met een leuke en waardevolle workshop. In deze workshop leren jongeren wat hun eigen talenten, vaardigheden zijn en hoe zij deze optimaal kunnen ontwikkelen.

Voetbal & Plezier

Met Skills & Control heeft u een dagdeel vol voetbal en plezier. Skills & Control kan voor u schitterende voetbalevenementen organiseren. Zo kunt u op een leuke en leerzame manier de deelnemers een prachtige dag bezorgen. De clinics van Skills & Control zijn mobiel en overal inzetbaar.

Deelnamecertificaat

Na de voetbalclinic ontvangt elke deelnemer een “Ik heb Skills & Control!” deelnamecertificaat. Zo heeft ieder kind een leuk aandenken aan de clinic.

Bent u geïnteresseerd?

U kunt uw eigen clinic op maat samenstellen of u kunt gebruikmaken van de standaardclinics die wij aanbieden. De duur van het programma is afhankelijk van de wensen van onze klanten. De kosten voor een training hangen af van het aantal deelnemers. Wij informeren u daar graag en geheel vrijblijvend in een persoonlijk gesprek over. Voor deskundig advies kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier en vragen naar de mogelijkheden.