Personal Training Voor Voetballers

Wil jij het allerbeste resultaat door individuele begeleiding- en trainingsmomenten? Kies dan voor Personal Training bij Skills & Control!

Waarom Personal Training?

Elke speler heeft zijn eigen sterke en minder sterke punten. Bij een vereniging is het voor een trainer lastig om hier per speler aandacht aan te schenken. Hij heeft ten slotte vaak een grote groep om training te geven. Bij de Personal Training staat de ontwikkeling van jou wél centraal! De speler geeft aan wat hij of zij wil verbeteren en de trainer kijkt waar volgens hem aan gewerkt moet worden. Zo krijg je het beste resultaat!

Personal Training kan ook in een klein groepje. Het maximumaantal deelnemers is vier. Zodoende kan elke speler de juiste hoeveelheid aandacht krijgen.

Kostenindicatie:

1 op 1 €50 p.p.
2 tot 4 €25 p.p.

Bij meerdere losse aanmeldingen proberen wij, indien gewenst, die samen te voegen om zo de kosten voor jullie lager te houden.

PT-Sunday 

PT Sunday is eigenlijk niets meer of minder dan Personal Training op zondagochtend. Wij geven elke 1e zondag van de maand in Oost-Souburg en 2e zondag van de maand in Goes training aan groepjes van 1 tot 4 kinderen om hen op individueel vlak te ontwikkelen.

  • Romeo Goelaman
    Romeo Goelaman Personal Training Coördinator/Trainer

Personal Training