Beste voetbalbestuurder,

De zomerstop zit er weer op. Dit geldt ook voor Skills & Control. Wij zijn bijna 2 jaar bezig sinds de oprichtingsdatum en voor het geval u nog niet weet wat wij doen, hierbij in het kort wie wij zijn en wat wij doen.

Skills & Control is een jonge en snel groeiende onderneming, opgericht door Zeeuwse topsporters, die techniektrainingen aanbiedt voor kinderen tussen de 7 en 13 jaar oud. Via vier chronologische cyclussen (basic, advanced, specialist en elite) kunnen kinderen bij ons 1. een betere basistechniek ontwikkelen 2. zelfvertrouwen aan de bal verder ontwikkelen en 3. leren wat er voor nodig is om een completere en voor het team waardevollere voetballer te worden. Kortom: Skills & Control is een verlengstuk van voetbalverenigingen en heeft als ambitie het (jeugd)voetbal in Zeeland van een kwaliteitsimpuls te voorzien.

Op woensdag 12 oktober start er een ‘Basic’ cyclus en om GRATIS kennis te maken met Skills & Control organiseren wij een Open Dag! Op woensdag 21 september bij VC Vlissingen van 15.00 – 16.30. Dan wordt duidelijk wie wij zijn, wat wij doen en hoe onze techniektrainingen zorgvuldig zijn opgebouwd, zodat er een duidelijk ontwikkelpatroon in zit. Deelnemers moeten tussen de 7 en de 13 jaar oud zijn, daarnaast bent u en zijn uw (jeugd)trainers van harte welkom om te komen kijken. Inschrijven kan via onze website (www.skillsandcontrol.nl).

Mijn vraag aan u is of u onderstaande e-mail kunt verspreiden onder uw leden. Wat wij daar tegenover stellen is het volgende:

Als u de mail stuurt, zet dan ook gjvanleiden@skillsandcontrol.nl in de BCC. Doet u dit, dan maakt u middels een verloting kans op een GRATIS 1 uur durende SmartGoals clinic voor uw jeugdleden (max. 100 kinderen) op uw eigen complex!

E-mail voor verenigingen om intern door te sturen aan leden:
Onderwerp:       Kom naar de GRATIS open dag van Skills & Control op woensdag 14 september (15:00-16:30 uur)!

Beste leden van […],

De winterstop zit er bijna op jullie hebben vast onwijs veel zin om weer lekker te gaan voetballen. Dit geldt ook voor Skills & Control. Wij zijn bijna 2 jaar bezig sinds de oprichtingsdatum en voor het geval je ons nog niet kent, hierbij in het kort wie wij zijn en wat wij doen.

Skills & Control is een jonge en snel groeiende onderneming, opgericht door Zeeuwse topvoetballers, die techniektrainingen aanbiedt voor kinderen tussen de 7 en 13 jaar oud. Via vier opeenvolgende cyclussen (basic, advanced, specialist en elite) kunnen kinderen bij ons 1. een betere basistechniek ontwikkelen 2. zelfvertrouwen aan de bal verder ontwikkelen en 3. leren wat er voor nodig is om een completere en voor het team waardevollere voetballer te worden. Kortom: Skills & Control is er om jou beter te maken en doet dit als een verlengstuk van voetbalverenigingen. Ons doel is om het (jeugd)voetbal in Zeeland van een kwaliteitsimpuls te voorzien.

Op woensdag 12 oktober start er een ‘Basic’ cyclus en om GRATIS kennis te maken met Skills & Control organiseren wij dit keer twee Open Dagen!

Op woensdag 14 september bij FC Dauwendaele en woensdag 21 september bij VC Vlissingen. Beide Open Dagen zijn van 15.00 – 16.30.

Dan wordt duidelijk wie wij zijn, wat wij doen en hoe onze techniektrainingen zorgvuldig zijn opgebouwd zodat er een duidelijk ontwikkelpatroon in zit. Deelnemers moeten tussen de 7 en de 13 jaar oud zijn. Inschrijven kan via onze website (www.skillsandcontrol.nl).

De vereniging die het best vertegenwoordigd is in de ‘Basic’ cyclus die start op 12 oktober 2016, wint een GRATIS 1 uur durende SmartGoals clinic voor de jeugdleden op jullie eigen complex!

Namens Skills & Control wens ik u een succesvol en sportieve seizoen toe! Mocht u nog vragen hebben, dan hoor ik het graag.

 

Met vriendelijke groet,
Gert-Jan van Leiden
06 11 92 05 29
Skills & Control
gjvanleiden@skillsandcontrol.nl