[mk_page_title_box page_title=”SMARTGOALS” section_height=”500″ bg_image=”https://www.skillsandcontrol.nl/wp-content/uploads/2014/09/SC-opendag-32.jpg” bg_position=”center center” bg_stretch=”true” overlay=”rgba(38,38,38,0.01)” bg_effects=”parallax” title_letter_spacing=”15″ font_color=”#ffffff” font_weight=”bold” underline=”false” padding=”10″ sub_font_size=”10″]
[mk_padding_divider size=”80″]

[mk_fancy_title color=”#393836″ size=”22″ font_weight=”bold” txt_transform=”uppercase” letter_spacing=”1″ margin_bottom=”0″ font_family=”none” align=”center”]

Over SmartGoals

[/mk_fancy_title][mk_divider style=”thin_solid” divider_width=”custom_width” custom_width=”25″ thickness=”3″]

SmartGoals = leuk & leerzaam

Met behulp van SmartGoals beleef je plezier aan bewegen en wordt je tegelijkertijd beter in de sport die je beoefent. Het systeem is onder andere geschikt voor voetbal, hockey en fitness en wordt gebruikt door zowel F-pupillen als Eredivisionisten. Met behulp van de SmartGoals kun je werken aan de ontwikkeling van eigenschappen als reactiesnelheid, handelingssnelheid, conditie, snelheid, overzicht, split-visie en teamwork.

De bedoeling is om, zodra er van één van de SmartGoals het lampje gaat branden, hier een bal doorheen te passen of doorheen te rennen. Sensors in de poortjes herkennen deze beweging, waarna er van een volgend poortje het lampje gaat branden. Je hebt hierbij dus te maken met een groot verrassingseffect, wat het een voortdurende uitdaging maakt. Ook zorgt het ervoor dat bewegen dynamischer en speelser wordt.

Agentschap

Skills & Control is per april 2016 officieel sales agent van SmartGoals, wat wil zeggen dat via Skills & Control aankopen gedaan kunnen worden bij SmartGoals.

Skills & Control heeft uiteraard eerst zelf een set SmartGoals aangeschaft om te beoordelen of het concept zo goed werkt als beweerd wordt. Na diverse tests zijn wij van Skills & Control tot de

conclusie gekomen dat SmartGoals de beloftes waarmaakt. “Het werkt écht”, aldus Reguillo Vandepitte.

SmartGoals huren? Dat kan!

Om uiteindelijk als vereniging of organisatie over te gaan tot het aankopen van een dergelijk systeem, moet er toch eerst wel getest en beoordeeld worden hoe en of het werkt. Wij hebben hier een uitermate laagdrempelige constructie voor bedacht. U kunt de SmartGoals namelijk vanaf heden huren, inclusief een trainer die de SmartGoals oefeningen zal uitleggen/begeleiden.

Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen aan info@skillsandcontrol.nl, wij zullen hier binnen 3 werkdagen op reageren.

SmartGoals kopen via Skills & Control = korting!!!

Het sales agentschap levert voor partijen die via Skills & Control besluiten een SmartGoals set aan te schaffen direct een interessante korting op. Mocht u besluiten een set SmartGoals aan te schaffen, neem dan contact met ons op via info@skillsandcontrol.nl en dan regelen wij de rest.

[mk_padding_divider size=”80″]

SmartGoals Promo

[mk_padding_divider size=”80″]

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *