Wilt u uw kind een uitdagende en waardevolle ervaring bieden op het gebied van techniektraining i.c.m. andere aspecten van topvoetbal? Dan kunt u kiezen voor ons pakket aan techniektrainingen. Deze trainingen zijn voor voetballers in de leeftijd van 7 t/m 13 jaar die zich willen onderscheiden of verbeteren in hun (basis)techniek, snelheid, kracht en explosiviteit.

Skills & Control biedt uitdagende en leerzame trainingen, zodat de deelnemers zich kunnen blijven ontwikkelen. De trainingen zijn ingedeeld in vier verschillende niveaus: basic, advanced, specialist & elite. Elk niveau bestaat uit een aantal lessen waarin er vaardigheden worden getraind en ontwikkeld. Aan het eind van elk niveau moeten de spelers een examen afleggen. Tijdens dit examen worden de spelers beoordeeld op basis van technische uitvoering, snelheid en doorzettingsvermogen op de verschillende onderdelen.

Momenteel is Skills & Control alleen actief in de regio Walcheren als het gaat om de techniektrainingen. Wij geven onze techniektrainingen in Oost-Souburg en maken hierbij gebruik van de kunstgrasvelden bij v.v. RCS, sporthal de Baskensburg, het pleintje tegenover het clubhuis van VC Vlissingen en voor diploma uitreikingen maken wij gebruik van het clubhuis van v.v. RCS.

Wij hebben de ambitie om uit te breiden naar andere regio’s in Zeeland. Wanneer en waar dit plaats gaat vinden, zullen we op onze website en via social media bekend maken.

10 trainingen
Woensdag 15:00-16:15 uur

Veld: 10
Zaal: –
Straat: –

Spelers leren en verbeteren hier hun basistechniek. Iedereen die deelneemt aan Skills & Control start vanuit dit basisniveau. Om de overstap naar het niveau “Advanced” te maken, zal een deelnemer examen moeten afleggen om door te stromen naar niveau 2. De trainers zullen de spelers hierover beoordelen aan de hand van een beoordelingsschema.

10 trainingen
Wo. 15:00-16:15 uur

Veld: 6
Zaal: 4
Straat: –

Spelers leren hier een gevorderde vorm van techniektraining. Om de overstap naar niveau “Specialist” te maken, zal een deelnemer examen moeten doen om door te stromen naar niveau 3. De trainers zullen de spelers hierover beoordelen aan de hand van een beoordelingsschema.

10 trainingen
Wo. 15:00-16:15 uur

Veld: 4
Zaal: 4
Straat: 2

Spelers op dit niveau worden uitgedaagd om zichzelf continue te verbeteren. Het niveau ligt erg hoog en zal tot uitstekende technische vaardigheden leiden. Deelnemers op dit niveau zullen voor de laatste keer examen doen. Bij het behalen van dit examen zal de speler een officieel certificaat ontvangen en benoemd worden tot Skills & Control Specialist. De speler die deze status behaald zal zich kunnen onderscheiden als rolmodel van Skills & Control. Tijdens clinics bestaat er de mogelijkheid dat deze speler demonstraties zal geven en zal een vast gezicht worden op de website van Skills & Control.