[mk_fancy_title tag_name=”h3″ color=”#444444″ size=”20″ font_weight=”bold” txt_transform=”uppercase” letter_spacing=”4″ margin_top=”24″ margin_bottom=”0″ font_family=”none” align=”center”]Train de Trainer[/mk_fancy_title][mk_divider style=”thin_solid” divider_width=”custom_width” custom_width=”30″ thickness=”3″ margin_top=”5″ margin_bottom=”15″]

Heeft u als club veel vrijwillige trainers die extra handvatten kunnen gebruiken? Of bent u zelf een beginnende trainer die graag extra handvatten aangereikt wil krijgen? Dan is de Skills & Control Train de Trainer cursus iets voor u!

Wat houdt het in?
De cursus is ontwikkeld om beginnende trainers op weg te helpen in het trainersvak, maar zeker ook om de kennis van ervaren trainers zowel te verbreden als te verdiepen. De cursus bestaat uit meerdere bijeenkomst die bestaan uit verschillende thema’s zoals manier van coachen, wat is jeugdvoetbal en wat zijn ontwikkelingen binnen het jeugdvoetbal. De bijeenkomsten zijn erg praktijkgericht, met waar nodig de theoretische onderbouwing. Na elke bijeenkomst krijgen de trainers meerdere oefenvormen toegestuurd waarmee ze direct aan de slag kunnen.

Door wie?
Skills & Control Train de Trainer wordt gegeven door onze gecertificeerde trainers (TC1&TC2) en onze sport- en prestatiepsycholoog.

[mk_fancy_title tag_name=”h3″ color=”#444444″ size=”16″ font_weight=”bold” font_style=”inhert” txt_transform=”uppercase” letter_spacing=”4″ margin_top=”24″ margin_bottom=”15″ font_family=”none” align=”center”]Bent u geïnteresseerd?[/mk_fancy_title]

Het Train de Trainer programma wordt altijd met u als klant afgestemd. De duur van het programma is afhankelijk van de wensen van uw wensen. Wij informeren u daar graag en geheel vrijblijvend in een persoonlijk gesprek over. Voor deskundig advies kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier en vragen naar de mogelijkheden.

[mk_button size=”medium” url=”https://www.skillsandcontrol.nl/contact/” align=”center”]CONTACT[/mk_button]

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment